avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanta de plata - sediul expirat al debitorului, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanta de plata - sediul expirat al debitorului, somatie necomunicata

Buna ziua.
A trimis o somatie in temeiul indeplinirii procedurii prealabile prev.de Noul Cod de procedura civila.
Somatia mi s-a returnat, intrucat debitorul nu mai are sediul la adresa respectiva.
Pe Registrul Comertului apare ca avand sediul expirat.
Ce pot face in aceasta situatie?
Cum ii comunic somatia, penru ca ordonanta de plata sa nu mi se respinga ca inadmisibila?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Forogau , Avocat 16:23, 3 Aprilie 2013
faceti comunicarea prin executorul judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura somatiei crysstianno crysstianno am primit o comunicare adresa de la instanta prin care mi se cere plata tj/tjt , de a atasa dovada comunicarii somatiei. pe o alta comunicare mi se cere sa ... (vezi toată discuția)
Neplata datorii mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, Suntem o firma din Bucuresti si avem de recuperat niste bani de la restantieri, le-am trimis notificari prin care le aducem la cunostiinta ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata si informarea cu privire la mediere dana_toader dana_toader Buna ziua, A avut cineva caz pe ordonanta de plata dupa introducerea obligativitatii informarii cu privire la mediere? E nevoie la ordonanta de plata sau nu a ... (vezi toată discuția)