avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DESPAGUBIRE PENTRU DREPT DE FOLOSINTA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DESPAGUBIRE PENTRU DREPT DE FOLOSINTA

Pot cere printr-un alt proces pe care sa cerem sa se conexeze la cel de partaj judiciar , sa ni se plateasca despagubiri pentru nefolosirea terenului? Nu am fost lasat sa l folosim . Avem martori .
~ Conținut șters la cerere ~
Este vorba de un partaj judiciar ( iesire din indiviziune) cu aceleasi parti . Suntem la a treia infatisare . 3 frati cerem despagubire de la al 4 lea , fiecare pt . cota lui . Se va face expertiza tehnica in care am cerut si evaluarea dreptului de folosinta . Ma gindesc ca ar trebui sa conexeze . Ce parere aveti ? aceste despagubiri se acorda ?
~ Conținut șters la cerere ~
Da am inteles . Numai ca in cadrul discutiilor pe care le am cu fratii , acestia se indoiesc de faptul ca am primi aceste despagubiri.Ina ceasta idee cerem sfatul pentru a sti pe ce cale sa o apuca. Intrebarea finala este : dupa efectuarea expertizei , evaluarii , si cerertii noastre formulate in care am precizat o suma , judecatorul apreciaza ce nise cuvine ? Exista varianta in care sa nu primim aceste despagubiri ? Aceasta ae fi intrebaea .
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar lancranjan lancranjan Buna seara . Sunt coproprietar si am cerul iesirea din indiviziune . Nu ne-am inteles , asa ca am ajuns la judecatorie . Am cota ideala de 1/3 , am act ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire doinitzaalexei doinitzaalexei Va rog mult sa ma ajutati intr o problema, se pare destul de delicata.In urma decesului parintilor nostri, eu si fratele meu am mers la notar si am facut actul ... (vezi toată discuția)
Proces de partaj. expertiza neefectuata, consecinte tatami2013 tatami2013 Buna ziua, Am si eu o intrebare la dumneavoastra. In primavara acestui an fratele meu a deschis un proces de partaj impotriva celorlalti frati. La prima ... (vezi toată discuția)