avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PARTAJ JUDICIAR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PARTAJ JUDICIAR

Buna seara .
Sunt coproprietar si am cerul iesirea din indiviziune . Nu ne-am inteles , asa ca am ajuns la judecatorie . Am cota ideala de 1/3 , am act notarial vinzare-cumparare de casa si teren . Pe teren este construita o casa care nu are autorizatie de constructie , renovare etc . iar unul dintre coproprietari revendica intreg imobilul , sustinind ca el a construit . Eu sincer m-am saturat de parlamentari si am cerut intr-un proces separat , demolarea tuturor constructiilor care nu au autorizatii , planuri etc , de pe teren . Mentionez ca doi dintre coproprietari suntem de acord cu demolarea .

INTREBAREA ar fi : se poate conexa dosarul '' demolare '' cu dosarul de partaj judiciar ? Ma gindesc ca expertul care va fi delegat in partaj , va putea constata si neregulile sesizate de noi in ce priveste contructia ilegala , etc . Si inca ceva . Instanta va decide demolarea daca nu exista autorizatii ? Mie mi-ar conveni deoarece ce este contruit (grajduri , magazii etc ) sunt construite halandala peste tot ...
Ultima modificare: Joi, 27 Decembrie 2012
lancranjan, utilizator

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata invocind legea nr .50/1991 ContSters273259 ContSters273259 Sunt in proces de PARTAJ JUDICIAR . Piritii sustin in scris in cadrul procesului ca au construit 3 camere , grajduri etc . Nu au autorizatie de constructie si ... (vezi toată discuția)
Am construit o camera de 35 m2 (garsoniera)fara autorizatie de constructie 25mihai 25mihai Buna ziua, Am construit o casa fara autorizatie de contructie si fara nimic,acum 2 ani am turnat fundatia si am tras apa si canalul in ea si acum o luna am ... (vezi toată discuția)
Conexare dosar ContSters338989 ContSters338989 Am un proces de partaj judiciar inca pe rol , si unul pentyru \\" a face \\" , am cerut demolarea unor constructii edificate ilegal pe terenul aflat in ... (vezi toată discuția)