Sunt in proces de PARTAJ JUDICIAR . Piritii sustin in scris in cadrul procesului ca au construit 3 camere , grajduri etc . Nu au autorizatie de constructie si acordul coproprietarilor . Acestia cer atribuirea intregului imobil , acesta fiind totusi construit in curtea in care avem si noi fiecare cite o cota indiviza de 1/3. Putem cere in instanta demolarea acestei constructii si a grajdurilor iar actiunea de partaj sa fie suspendata pina la rezolvarea acestei probleme ?
ei sustin ca dupa 1997 . inainte de actiunea de partaj . noi suntem coproprietari din 2002 . oricum ar fi inafara de ''ridicarea'' constructiilor care spun ei s-au facut cu acordul coproprietarilor (cei dinaintea noastra - dar cred ca si asa trebuia o aprobare de la primarie , etc ) ei au facut fel de fel de amenajari si extinderi dupa 2002 cind noi eram coprop. Am si o constatare de la primarie in acest sens . ma gindesc ca vreti sa mi spuneti ca daca erau facute inainte de a fi copropr . , ar fi ei in legalitate ? nu au nici un act , nimic , aprobare , proiect etc si ne pun noua in circa tot ce au facut si revendica intrega cladire care este pe terenul nostru (in curtea comuna) ex: subzidiri , refacere acoperis , extindere cladire , ...astea au fost facute dupa 2002 cind eram copropr. , facute fara acordul nostru .
Partaj judiciar
lancranjan
Buna seara .
Sunt coproprietar si am cerul iesirea din indiviziune . Nu ne-am inteles , asa ca am ajuns la judecatorie . Am cota ideala de 1/3 , am act ... (vezi toată discuția)