avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demolare extindere imobil fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demolare extindere imobil fara autorizatie

In cazul in care un coproprietar a extins imobilul fara aprobarea celorlalti , avem voie sa demolam extinderea fara judecata ? Noi sunte doi alti copropr impotriva extinderii .
Cel mai recent răspuns: rechi1958 , utilizator 16:20, 5 Aprilie 2014
nu sunt trecute in cartea funciara in nimic practic nu exista . nici asa nu putem ?
Demolarea abuziva este la fel de "legala" ca si extinderea vecinului
a extins cladirea comuna adica a facut un hol , a atasat doi pereti cladirii . nu este vorba de vecin de curte . in curtea comuna .
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2014
rechi1958, utilizator
Faceti plangere la Politia Locala pentru lucrari de construire fara autorizatie
am facut . fara rezultat . cum au venit asa au plecat . primaria a constatat si tot asa . cum au constatat asa a ramas . ei au facut holul iar noi nu mai putem intra in casa . au obturat intrarea principala . am lipsit si au facut ...ma gindesc ca daca tot nu apar in actye , sa hau jos cei doi pereti
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2014
rechi1958, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata invocind legea nr .50/1991 ContSters273259 ContSters273259 Sunt in proces de PARTAJ JUDICIAR . Piritii sustin in scris in cadrul procesului ca au construit 3 camere , grajduri etc . Nu au autorizatie de constructie si ... (vezi toată discuția)
Atribuire in urma partajului judiciar prietenulomului prietenulomului Piritii au extins cladirea fara acordul copropr. sau autorizatie constructie . Am demonstrat cu martori , inscrisuri . Am demonstrat cu martori faptul ca nu am ... (vezi toată discuția)
Legea urbanismului - modificari ContSters311090 ContSters311090 Legea urbanismului s-a modificat in idea ca ordonanta de urgenta 7/2011 art 56.1 spune ca ce s-a construit ilegal nu mai poate primi autorizatii de intrare in ... (vezi toată discuția)