avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea urbanismului - modificari
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea urbanismului - modificari

Legea urbanismului s-a modificat in idea ca ordonanta de urgenta 7/2011 art 56.1 spune ca ce s-a construit ilegal nu mai poate primi autorizatii de intrare in legalitate . Intrebarea este daca o extindere ilegala adusa unui imobil si care a fost constatata de primarie pote fi demolata in baza legii si articolului de mai sus . Sau cum actioneaza articolol respectiv , va rog ?
Cel mai recent răspuns: ContSters311090 , utilizator 16:18, 23 Ianuarie 2014
Se aduc in legalizatte prin cererea unui Certificat de Urbanism si a unei Autorizatii de construire,care daca sunt in ,,Parametrii functionali,, ai PUG si PUZ,taxate corespunzator si semnate de specilisti,pot fi astfel aduse in legalitate!Altfel se vor....Demola si imputa!:closedtopic:X-(
In cazul de fata : un coproprietar a extins cladirea fara acordul meu ca si coproprietar , nu poate obtine autorizatie pt. ca eu nu sunt de acord cu ce a facut . In aces caz cine hotaraste demolarea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea judecatoreasca tine loc de autorizatie de construire menix2078 menix2078 Buna ziua.Ma numesc Monica.Vreau sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.Am construit o casa fara autorizatie, deoarece terenul pe care l.am cumparat este ... (vezi toată discuția)
Autorizare-reautorizare constructie nicolmihai nicolmihai Buna ziua. Problema mea este urmatoarea, va rog. Am obtinut o autorizatie de construire in martie 2013 pentru P+M, dar din lipsa de bani a trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Construire fara autorizatie johnfreddie johnfreddie Stimate doamne,stimati domni, Care ar fi riscul ,in cazul in care as fi actionat in justitie de catre un vecin(care initial si-a dat acordul ... (vezi toată discuția)