avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotararea judecatoreasca tine loc de autorizatie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotararea judecatoreasca tine loc de autorizatie de construire

Buna ziua.Ma numesc Monica.Vreau sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.Am construit o casa fara autorizatie, deoarece terenul pe care l.am cumparat este intravilan , dar cu interdictie temporara de construire pana la elaborare Puz in zona.Am obtinut intre timp hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru casa.Urmeaza sa fac cadastrul si s.o intabulez. Pot fi demolata?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
menix2078, utilizator
Cel mai recent răspuns: menix2078 , utilizator 19:29, 9 Februarie 2011
hotararea judecatoreasca banuiesc ca arata ca dvs sunteti proprietarul constructiei.Intre timp se poate construi in zona? Daca da, ar fi bine sa faceti demersurile sa va autorizati pentru ca si construirea fara autorizatie poate duce la demolare sau puteti primi amenzi foarte mari.
Buna seara.Nu,inca nu se poate construi in zona.Conform raspunsului pe care l.am primit in certificatul de urbanism este tot zona verde cu interdictie temporara de construire pana la elaborare PUZ in zona. Avem insa certificat de nomenclatura stradala,cu str si nr,iar vecinul meu cu o hotarare asemnatoare ca a mea a depus la primarie actele necesare pt extinderea retelei de apa,obtinand certif de urmanism.
dupa ce se va elabora planul de urbanism zonal veti putea obtine autorizatie de construire.
Va multumesc.Ma ingrijoreaza putin anunturile din ziar despre acea lege care va aparea cu privire la constructiile ilegale,ei spun ca nu mai pot intra in legalitate si ca vor fi demolate.In cazul in care nu se va putea face de urgenta PUZ in zona de catre primarie eu sunt in situatia de a fi demolata daca totusi detin act de proprietate pe cladire dar nu am autorizatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism Dascalu Ana Dascalu Ana Bună ziua .am ți eu o nelămurire în legătura cu Certificatul de urbanism adica ,în luna mai a.c am cerut ți ni s-a eliberat un CU pentru construirea ... (vezi toată discuția)
Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)
Teren construibil sau nu maris331 maris331 -un teren intravilan agricol cu intredictie temporara de construire pana la elaborarea si aprobarea unei documentatii PUZ este construibil sau nu?la vanzare ... (vezi toată discuția)