avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Activitati la after school
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Activitati la after school

Buna ziua, as putea adauga activitatea de supraveghere acordata copiilor dupa scoala - perioada in care le este asigurata cazarea si alte activitati socio-educative pe un club sportiv, rerspectiv asociatie sportiva deja existenta? Dar transportul copiilor de la scoala la club cu autoturism propriu? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Infiintare club sah mikas mikas Doresc sa organizez un club de sah la nivel de judet. Am deja o SRL si o asociatie non-profit. Trebuie sa fac o asociatie separat, sau pot infiinta si ... (vezi toată discuția)
Asociatie sportiva vs asociatie club sportiv csucv13 csucv13 Diferente intre Asociatie sportiva si ASOCIATIE CLUB SPORTIV ? Se poate transforma o Asociatie sportiva in ASOCIATIE CLUB SPORTIV ? (vezi toată discuția)
Licenta de transport persoane sau certificat de transport in cont propriu pentru un club sportiv. notfarfromheaven notfarfromheaven Buna ziua. Am o nedumerire. Conduc un club sportiv de copii (asociatie) si doresc sa cumpar un microbuz un microbuz de 19+1 locuri. Pentru a ma putea ... (vezi toată discuția)