avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Licenta de transport persoane sau certificat de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Licenta de transport persoane sau certificat de transport in cont propriu pentru un club sportiv.

Buna ziua.
Am o nedumerire.
Conduc un club sportiv de copii (asociatie) si doresc sa cumpar un microbuz un microbuz de 19+1 locuri.
Pentru a ma putea folosi de el atat in transportul copiilor la competitii, dar si sa-l inchiriez ce trebuie sa fac?
este suficient sa am licenta de transport persoane contra cost? sau trebuie sa am si licenta de transport si certificat de transport in cont propriu?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Despre licenta de transport la microbuzele 8+1 locuri zclaudiu25 zclaudiu25 Buna ziua, in primul rand vreau sa va multumesc ca acordati putin timp din ziua dumneavoastra pentru a-mi citi intrebarea. Doresc sa deschid o societate ... (vezi toată discuția)
Asociatie sportiva vs asociatie club sportiv csucv13 csucv13 Diferente intre Asociatie sportiva si ASOCIATIE CLUB SPORTIV ? Se poate transforma o Asociatie sportiva in ASOCIATIE CLUB SPORTIV ? (vezi toată discuția)
Infiintare club sportiv sau asociatie transtravel_as transtravel_as buna ziua , in contextul afirmatiei din ,, GHID INFORMATIV DE ÎNFIINŢARE A STRUCTURILOR SPORTIVE ,, conform careia ,,Cluburile sportive pot ... (vezi toată discuția)