avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Despre licenta de transport la microbuzele 8+1 locuri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Despre licenta de transport la microbuzele 8+1 locuri

Buna ziua, in primul rand vreau sa va multumesc ca acordati putin timp din ziua dumneavoastra pentru a-mi citi intrebarea.

Doresc sa deschid o societate comerciala care sa aiba la baza transportul public de persoane contra cost, intre 2 sau mai mult localitati din acelasi judet. Masina pe care o voi folosi pentru transport va fi una de tip microbuz, 8+1 locuri.

Deoarece pe internet am citit diferite opinii si pareri, sunt putin nedumerit, iar intrebarea mea este urmatoarea: Pentru a putea efectua transportul, tinand cont ca microbuzul are 8+1 locuri, am nevoie de licenta de transport?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: zclaudiu25 , utilizator 19:20, 28 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am si eu o problema juridica destul de delicata: detin ... jhen jhen Buna ziua! Am si eu o problema juridica destul de delicata: detin o societate comerciala infiintata in Romania cu codul CAEN 4939- ca activitate principala( ... (vezi toată discuția)
Transport de persoane erkara erkara buna ziua. Firmele care asigura transportul national de persoane in autoturisme de 7+1 sau 8+1 locuri trebuie sa aiba licenta de transport pe fiecare masina ... (vezi toată discuția)
Transport persoane in oras tweetyc5 tweetyc5 Buna ziua Eu efectuez transport angajati pentru o firma din oras cu 3 microbuze. Mentionez ca nu am licenta de trasnport. De la Primarie ma ameninta cu amenzi ... (vezi toată discuția)