avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordarea bonurilor de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordarea bonurilor de masa

Lucrez la un serviciu aflat in subordinea consiliului local ,dar pe autofinantare -in functie de incasari se platesc utilitatile,salariile si investitiile. PUTEM SA NE ACORDAM BONURI DE MASA?daca da va rog sa mentionati legea in baza careia se poate acorda.va multumesc

Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Aprilie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: marcelsorin , utilizator 12:19, 4 Aprilie 2013
din cate stiu eu pentru functionarii publici era un OUG care susopenda acordarea de bonuri de masa. Totusi spuneti ca sunteti pe auto finantare. Asa ca intrebarea mea ar fi - sunteti sau nu functionar public? dupa aceia v-as putea raspunde la intrebare.
suntem personal contractual

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer functionar public duni duni Am un functionar public detasat la Autoritatea in a carui subordonare ma aflu si am primit instiintare ca in temeiul art 90 alin 1 lit a, alin 2, alin 3 si ... (vezi toată discuția)
Cum se face reincadrarea /din 01.07.2017 ? - clarificari ministerul muncii oanaportar oanaportar Abia acum Ministerul Muncii clarifica: - Cum se stabilesc salariile pentru funcțiile cărora nu li se aplică prevederile art. 11 alin. (1) și care se ... (vezi toată discuția)
Legea 153/2017 culturarov culturarov Pentru institutii din subordinea consiliului local(case de cultura,biblioteci),pentru care exista grile,cum se salarizeaza?tot cu hotarare de consiliu local? (vezi toată discuția)