avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Studii necesare asistent social
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Studii necesare asistent social

In ce conditii persoanele fara studii de specialitate in domeniul asistentei sociale pot indeplinii atributii specifice asistentului social prevazute de legislatia in vigoare in domeniu?
Cel mai recent răspuns: Subcinschi , utilizator 21:16, 4 Aprilie 2013
Atata timp cat nu efectueaza si/sau semneaza anchetele sociale.
Pentru asistent social poti fi si fara studii de specialitate , dar incadrarea va fi ca debutant iar dupa un an de zile veti da examen si treceti pe alta teapta superioara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare cu probleme ! gandreea gandreea Buna ziua, Am terminat in anul 2008 Ingineria produselor alimentare si am obtinut si licenta (respectiv 5 ani la zi), in finele anului 2008 m-am angajat in ... (vezi toată discuția)
Functionar public cu atributii de asistent social irinna irinna Suntem un grup de functionari publici care lucram intr-un serviciu public de asistenta sociala din cadrul unei primarii si ne aflam in urmatoarea situatie: ni ... (vezi toată discuția)
Functionar public debutant Poppeasca Poppeasca Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati in clarificarea unei situatii intrucat nu cred ca angajatorii mei o vor face intr -un mod onest. In luna iulie 2007 am ... (vezi toată discuția)