avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... supliment de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

supliment de insertie

buna
sunt in concediu de crestere a copilului in 27 ian face un an, eu am sa ma intorc in 27 decembrie, dar nu la aceasti firma la care am lucrat, o sa imi dau demisia de acolo.
intrebarea mea este: primesc stimul de insertie chiar daca schimb locul de munca?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:01, 4 Aprilie 2013
Primiti stimulentul de insertie daca beneficiati de salariu, indiferent de la care angajator.
Acordarea stimulentului de inserte nu este conditionata de faptul ca realizarea de venituri supuse impozitului pe venit la revenirea din CCC sa se faca la acelasi angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte trebuie depuse si cand pentru a beneficia de stimulentul de insertie? Crisxtn Crisxtn buna in 27 ian 2014. copilul meu implineste un an, am optat pt concediu de crestere a copilului pana la 1 an. - eu cand trebuie sa revin la munca pt a ... (vezi toată discuția)
Stimulent AriCibo AriCibo Buna seara ! Va rog sa mi spuneti....pt acordarea stimulentului pe langa salariu dupa încetarea concediului de crestere copil inainte de 2 ani, este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. imi puteti spune care ar fi data maxima la care ar ... Erica88 Erica88 Buna ziua. Imi puteti spune care ar fi data maxima la care ar trebui sa ma intorc la serviciu dupa concediu crestere copil daca copilul este nascut pe data de ... (vezi toată discuția)