avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbarea obiectului principal de activitate - ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbarea obiectului principal de activitate - necesitate

Am o firma cu un obiect principal de activitate (CAEN 4673),dar nu a functionat niciodata cu acel obiect de activitate .In 2012 andeschis un punct de lucru cu alt obiect de activitate (caen 4532) ,si am avut o cifra de afaceri , care a depasit cea de la caen principal (care era zero) ,care apare in toate datele de identificare ale firmei,inclusiv pe Certificatul de inregistrare.

ma intereseaza daca sunt obligat sa fac mentiune la registrul comertului ,pentru schimbarea obiectului principal de activitate,

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:19, 4 Aprilie 2013
Important este ca veniturile obtinute sa aiba la baza desfasurarea unor activitat comerciale autorizate.
Stric pe cazul Dvs., avand in vedere faptul ca nu ati desfasurat niciodata activitatea declarata ca fiind principala, recomandarea este sa efectuati acasta modificare a activitatii principale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O societate poate desfasura unul din obiectele secundare de activitate? ContSters79057 ContSters79057 Am cerut la Registrul Comertului furnizarea de informatii privind o societate comerciala.In raportul istoric al firmei apare la CERERE MENTIUNI din data de ... (vezi toată discuția)
Durata functionare firma mmarcelcozma mmarcelcozma sunt diferente pentru stabilirea datei de functionare a societatii in actul constitutiv , pe termen limitat sau nelimitat ? Ce anume implica durata de ... (vezi toată discuția)
Export busteni nicuaxinia nicuaxinia care sunt acte necesare pentru a putea exporta lemn de foc si busteni? Ce trebuie facut pentru a putea desfasura activitatea de export? Trebuie schimbat ... (vezi toată discuția)