In aceasta dimineata am fost anuntata de catre angajatorul meu ca voi fii transferata in alta sucursala a companiei pe aceiasi functie dar cu un salariu mai mic cu 25% decat il am. In cazul in care nu accept transferul, mi s-a sugerat sa imi semnez demisia. Tin sa precizez ca lucrez de 4 ani in cadrul companiei, am fost avansata de 2 ori, nu am avut niciodata plangeri, sau evaluari profesionale negative, deci motiv de retrogradare nu exista... As dori daca se poate un sfat, intru-cat doresc sa depun plangere la ITM, sau in alta parte daca stiti voi, pt ca nu mi se pare normal sa fiu disponibilizata fortat, fara nici un motiv prezentat.
Va multumesc
Di
Nu exista notiunea de transfer .. in cazul dvs exista posibilitatea schimbarii locului de munca sau posibilitatea delegarii ...
In prima situatie, modificarea se face numai cu acordul ambelor parti ... in cea de-a doua situatie, delegarea este o măsură obligatorie pentru salariat, a cărei nerespectare poate atrage răspunderea disciplinară a acestuia, inclusiv desfacerea contractului de muncă.
este o moda printre angajatori, sa actioneze prin aceasta tactica. puteti face plangeri dar nu prea aveti sanse, mai ales ca angajatorul are deja pledoaria formulata si au dovezile pregatite in sustinerea scaderii drastice a veniturilor firmei...de aici si reducerea salariului si cine nu accepta poate pleca...cam asa fac acum unii patroni
Schimbarea locului de munca nu este asimilata cu disponibilizarea ... este posibil ca pana la urma, efectul refuzului dvs de a da curs solicitarii angajatorului sa duca si la concedierea dvs, in conditiile legii.
Transfer
batranuslab
am un transfer aprobat in cadrul aceleiasi companii doar ca vreau sa ma mut in alta localitate.compania are filiala si in loc respectiva.transferul e aprobat ... (vezi toată discuția)
Transfer intern
Daca am semnat contractul de munca cu seful direct si hr-ul, poate alticineva sa imi dea acordul pentru transfer intern? Dar pentru incetare contract cu ... (vezi toată discuția)
Relocare loc de munca
tbia
Buna ziua
Sucursala unde am lucrat eu a fost desfiintata in timp ce eu eram in CIC. In mai eu va trebui sa-mi reincep activitatea, intebarea mea este cat de ... (vezi toată discuția)