avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cladirea COOP,terenul al cui?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cladirea COOP,terenul al cui?

Buna ziua,va supun atentiei o problema:am cumparat o cladire de la cooperatie (COOP),ulterior consiliul local a trecut trenul de sub cladire in prorietatea privata a localitatii(cooperatia avand doar drept de folosinta asupra terenului).Intrebarea mea este: poate primaria sa imi vanda terenul respectiv in conditiile art.123 alin. 3 si alin.4 din legea 215/2001?Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Obtinere drept de proprietate de proprietarul cladirii de deasupra terenului eagle_free eagle_free Buna ziua. As dori si eu o indrumare in legatura cu o problema referitoare la un teren, proprietate a primariei. Situatia se prezinta in felul urmator: Un ... (vezi toată discuția)
Proprietati MARIANA TUDOR MARIANA TUDOR Pe teritoriul localitatii noastre sunt inca acele locatii alee COOP-ului. Terenul este al Consiliului Local , iar cladirea a lor. Cum fac sa fie ale mele ? (vezi toată discuția)
Care e baza legala pentru efectuarea unei expertize tehnice de catre primarie printr-un expert autorizat? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu in ce lege se gasesc prevederi care stipuleaza efectuarea unei evaluari de catre un expert autorizat,expertiza efectuata in vederea ... (vezi toată discuția)