avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs_fond funciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs_fond funciar

Buna seara,
Va rog raspuns cu privire la urmatoarea tema:
Am avut un proces pe tema fond funciar (judecatoria Zarnesti)la care raspunsul nu a fost favorabil, si pentru care am facut recurs(tribunalul Bv), iar raspunsul din nou nefavorabil, intrebarea mea este care sunt urmatorii pasi se poate face recurs la recurs si unde?pot ajunge la Bucuresti?
Pot deschide in paralel proces la CEDO?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Stramutare dosar de la giurgiu la bucuresti florance01 florance01 buna seara, am o problema cu un dosar la giurgiu am castigat la instanta de fond respectiv judecatoria giurgiu, am mers cu hotararea la executor investita cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara pentru ca nu am depus cerere de retrocedare in baza legii 10 si nici in baza legii 247, a trebuit sa chem in instanta comisia de fond funciar ... (vezi toată discuția)
Procedura in instanta, etape de urmat, cai de atac john99 john99 Buna ziua, Am citit cateva din discutiile de pe asest forum, dar pentru a fi sigur va rog sa imi spuneti care ar fi urmatorii pasi, in cazul meu. Am un ... (vezi toată discuția)