Buna seara,as dori sa stiu ce pot face daca nu mai pot plati ratele la banca fiind disponibilizat in urma restructurarii si ajungand in situatia in care executorul judecatoresc a ajuns in instanta, aceasta apreciind cererea ca intemeiata urmand a incuviinta executarea silita.Ce se intampla daca in urma executarii bunurilor aflate pe numele meu nu se acopera intreaga suma datorata catre banca?La acea suma ramasa se mai adauga penalizari?Onorariul executorului va fi platit din bunurile care vor fi executate?
Puteti ajunge la o intelegere ca suma restanta sa fie platita in rate.Va doresc multa bafta si inainte de toate sa nu va demoralizati.Cu totii trecem prin situatii aproape imposibile,dar vom ajunge la un liman cu ajutorul lui Dumnezeu.
Da, la suma ce ramane de plata se adauga penalitati, iar cheltuielile cu executarea se vor recupera si ele fie din pretul obtinut la vanzare fie ulterior.
Vorbiti cu executorulsa accepte un plan de plata esalonata a datoriilor. In acest vel vi se vor reduce cheltuielile si nici nu va vor fi executate bunurile.
Executare silita
adynut
Buna ziua vreau sa ma ajutati si pe mine daca se poate intr-o anumita situatie,o situatie disperata as spune.acum cativa ani parintii mei au luat un credit de ... (vezi toată discuția)
Notificare banca
simonacordos
buna ziua,am si eu nevoie de un sfat si de o lamurire cu privire la un credit pe care il detin la [EDITAT].
creditul a fost facut pt niste produse ,pe 3 ani, ... (vezi toată discuția)