avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare denumire firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare denumire firma

Daca s-a schimbat denumirea societatii, CUI-ul si J-ul au ramas la fel trebuie facut vreun act pentru angajati ca sa ia la cunostiinta?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 00:15, 6 Aprilie 2013
Normal! Faceti acte aditionale la toate contractele in derulare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire societate rak0770 rak0770 Daca s-a schimbat denumirea societatii, J si CUI au ramas aceleasi, cum se procedeaza? Se face act aditional pentru fiecare salariat sau o decizie prin care se ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire comodant ContSters61319 ContSters61319 Am un punct de lucru in spatiul al carui proprietar si-a schimbat denumirea din X in Y si implicit CUI-ul si J-ul. Trebuie sa fac prelungirea la Registrul ... (vezi toată discuția)
Ctr de munca pe denumirea veche a societatii?? adela05 adela05 Buna ziua, Societatea la care eu am CIM si-a schimbat denumirea de 2 ori de la data incheierii contractului meu de munca. Noua nu ni s-a facut nici un act ... (vezi toată discuția)