avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... intii platesc, o data pe an verific si apoi trebuie sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

intii platesc, o data pe an verific si apoi trebuie sa gasesc si legea care-mi da dreptate

Mii de Multumiri D-nei elga50 ptr, sfaturi.

In dec.2009( dupa un an de corespondenta cu administratoarea), avocata a acceptat deal-ul administratoarei.
Mi-am recuperat cu virf si indesat banii, si nu pe seama vecinilor.

dry
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2010
dry, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters61266 , utilizator 00:27, 26 Februarie 2009
eva maniu a scris:

Conform Dispozitiei Ministerului de Finante nr.45490/1997 proprietarul daca locuieste 3 zile din luna in apartament plateste intreaga luna.

Pentru mai multe lamuririconsultati legea nr.231/2002 , legea locuintei nr.114/1996 republicata cu modificarile si competarile ulterioare publicata in MO 311/8.V.2003
O seara placuta
respectivele acte normative au fost abrogate de legea 230/2007 si Hg 1588/2007.
in alta ordine de idei, o dispozitie a ministerului de finante se supune INTOTDEAUNA unei legi, nu invers ... pentru cultura dvs generala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cheltuiala suporta la intetinere un apart fara locatar codanca codanca Buna ziua, Pentru un apartament in care nu locuieste nimeni, cel putin 2 luni, ce cheltuiala trebuie sa suporte la intretinere va rog? Apartamentul are ... (vezi toată discuția)
Cate persoane se trec la intretinere daca nu locuieste nimeni in apartament angeluci72 angeluci72 salut si felicitari celor ce au deschis aceasta pagina web. am si eu o nelamurire; acum 7 ani am cumparat un apartament in tara(muncesc cu sotia in spania) si ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni nerespectare omf 1969/2007 scarlet scarlet Ce sanctiuni pot fi aplicate unei persoane juridice care tine contabilitatea in partida simpla si nu respecta prevederile omf 1969/2007? Si cine le aplica? (vezi toată discuția)