avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen depunere recurs litigiu de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen depunere recurs litigiu de munca

Buna ziua. As vrea sa stiu daca am primit o sentinta intr-un dosar avand ca obiect litigiu de munca , in data de 29.03.2013 (intr-o zi de vineri) si urmeaza sa declar recurs la aceasta, care conform art. 215 Legea 62/2011 se face in termen de 10 zile de la comunicarea hotararii, sunt in termen daca depun recursul in 08.04.2013? (aceasta va fi data postei, ptr. ca instanta care judeca este in alta localitate)
Cel mai recent răspuns: Adriana Stanica , Consilier juridic 09:49, 5 Aprilie 2013
Da, sunteti in termen.
Da, data de 08.04.2013 se incadreaza in termenul de 10 zile de recurs.
Multumesc
art 181 cpr civ, pct 2, cand termenul se socoteste pe zile, nu intra in calcul ziua de la care incepe sa curga termenul, nici ziua in care acesta se implineste.
Termenul care se socoteste pe zile ",,,," se implineste la ora 24 a ultimei zile in care se poate indeplini actul de procedura.
Da, sunteti in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apelul - în litigiul de muncă/ apelul trebuie să fie conceput, semnat şi depus de un avocat ? viktorV viktorV Bună ziua! Am următoarele întrebări : 1)În litigiul de muncă declarat în calitate de salariat neplătit de angajatorul meu, în data de 23.09.2013 - ... (vezi toată discuția)
Termen recurs aliss73 aliss73 Buna seara Am primit comunicarea unei hotarari in litigii de munca pe 27 03 2013 data postei.Trebuie sa fac recurs in termen de 10 zile.Cand expira termenul ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează termenul de apel? CalinuMihai CalinuMihai \" ...cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul X. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi,........ \" ... (vezi toată discuția)