Prin rezilierea contactelor de prestari servicii, firma isi inceteaza activitatea si isi inchide contractele de munca existente; o parte din personal isi inchide contractul individual cu acordul partilor (art. 55 b), o parte din personal pleaca in somaj avand minim 1 an vechime; ce se intampla cu o femeie care nu are 1 an vechime si este insarcinata de 5 luni ??
Delicat ! :hm: Intr-adevar, perioada minima de munca trebuie sa fie 12 luni cu norma intreaga in ultimele 24 luni premergatoare datei inregistrarii cererii de somaj.In situatia de fata nu vedem o alta solutie decat concedierea gravidei.Nu e placut, nu e o.k, dar nu vedem o alta solutie.
Ati deschis aceasta discutie in mai multe sectiuni, ceea ce este contrar regulamentului de postare. Consider ca ati primit un rascuns concludent pe....www.avocatnet.ro/content/for...
Indemnizatie
Ralys83
Buna ziua. Am o întrebare, va rog. In Iunie 2016 mi-am dat demisia (unde aveam o vechime de 7 ani). Am fost angajata la o firma cu 2 ore pe zi însă la un ... (vezi toată discuția)