avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restructurare firma cu femeie gravida ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restructurare firma cu femeie gravida ...

Prin rezilierea contactelor de prestari servicii, firma isi inceteaza activitatea si isi inchide contractele de munca existente; o parte din personal isi inchide contractul individual cu acordul partilor (art. 55 b), o parte din personal pleaca in somaj avand minim 1 an vechime; ce se intampla cu o femeie care nu are 1 an vechime si este insarcinata de 5 luni ??
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 01:19, 26 Februarie 2009
Delicat ! :hm: Intr-adevar, perioada minima de munca trebuie sa fie 12 luni cu norma intreaga in ultimele 24 luni premergatoare datei inregistrarii cererii de somaj.In situatia de fata nu vedem o alta solutie decat concedierea gravidei.Nu e placut, nu e o.k, dar nu vedem o alta solutie.
Ati deschis aceasta discutie in mai multe sectiuni, ceea ce este contrar regulamentului de postare. Consider ca ati primit un rascuns concludent pe....www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare firma cu femeie gravida... doctorATU doctorATU Prin rezilierea contactelor de prestari servicii, firma isi inceteaza activitatea si isi inchide contractele de munca existente; o parte din personal isi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Ralys83 Ralys83 Buna ziua. Am o întrebare, va rog. In Iunie 2016 mi-am dat demisia (unde aveam o vechime de 7 ani). Am fost angajata la o firma cu 2 ore pe zi însă la un ... (vezi toată discuția)
Art. 55, lit. b) codul muncii gabi.gabriela58@yahoo.com gabi.gabriela58@yahoo.com daca desfacerea contractului de munca este incheiat cu art 55 lit b,pot beneficia de somaj? si daca suma salariilor compensate se opereaza in cartea de munca ... (vezi toată discuția)