avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie

Buna ziua. Am o întrebare, va rog. In Iunie 2016 mi-am dat demisia (unde aveam o vechime de 7 ani). Am fost angajata la o firma cu 2 ore pe zi însă la un interval de o zi adica: in 16 Iunie ultima zi la fostul job, in 18 Iunie am fost angajata la actualul job. Daca ramân însărcinată acum, primesc indemnizație? Ma afectează într-un fel întreruperea aceea de o zi? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:39, 23 Iunie 2016
conf. noii legislatii care va intra speram in vigoare de la 01.07 este necesar sa ai o vechime de 12 luni in ultimele 24 de luni calendaristice, daca nu se va aplica aceasta legislatie pentru aceea zi nu vei lua indemnizatia
Vi s-a dat raspuns ca - veti beneficia de indemnizatia pentru CCC - si in topicul deschis de dvs. pe alta Sectiune

www.avocatnet.ro/content/for...

P.s.
Pentru alte nelamuriri , va rog sa postati in topicul deschis in Sectiunea "Somaj ....." . Acest topic se va inchide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație cu o zi intrerupere Ralys83 Ralys83 Buna ziua. Am o întrebare, va rog. In Iunie 2016 mi-am dat demisia (unde aveam o vechime de 7 ani). Am fost angajata la o firma cu 2 ore pe zi însă la un ... (vezi toată discuția)
Este posibila concedierea in concediu medical camigaby camigaby sunt angajata la o firma cu jumatate de norma,acum sunt insarcinata in 21 saptamani si sunt in concediu medical pt sarcina cu risc de avort si inca cateva ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca codrut_777 codrut_777 Ce risca o firma care refuza sa faca contracte de munca pentru angajati, iar acestia muncesc la negru? (vezi toată discuția)