avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contracte de munca

Ce risca o firma care refuza sa faca contracte de munca pentru angajati, iar acestia muncesc la negru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:16, 17 Mai 2014
Ati mai primit raspuns la aceasta intrebare pe topicul deschis in Sectiunea "Securitate si Sanatate in Munca (fost Protectia Muncii)"
www.avocatnet.ro/content/for...

p.s.
Acest topic va fi inchis , astfel orice nelamurire cu privire la topicul deschis de dvs o veti posta in acel topic deschis in sectiunea mai sus amintita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor noapte cehia Razvan63 Razvan63 Buna seara , Lucrez in Cehia pe post de dispecer la o companie de transporturi .Va rog ma puteti lamuri in legatura cu sporul de noapte ? In tura de noapte ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Ralys83 Ralys83 Buna ziua. Am o întrebare, va rog. In Iunie 2016 mi-am dat demisia (unde aveam o vechime de 7 ani). Am fost angajata la o firma cu 2 ore pe zi însă la un ... (vezi toată discuția)
Despre intrebare neonemesis neonemesis Va rog frumos sa-mi raspundeti la intrebarea care am scris-o pe acest forum, acum cateva zile. Vreau sa depun demisia la unitate si doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)