avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... este posibila concedierea in concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

este posibila concedierea in concediu medical

sunt angajata la o firma cu jumatate de norma,acum sunt insarcinata in 21 saptamani si sunt in concediu medical pt sarcina cu risc de avort si inca cateva complicatii(hipertensiune arteriala,obezitate,etc)patronul ma ameninta ca ma concediaza chiar daca sunt in c medical,ca el nu este obligat sa ma tina in firma lui,imi spune sa-mi caut o alta firma la care sa-mi transfer contractul de munca,nu vrea sa plateasca c medical pe motiv ca acesta se deconteaza in termen de 7 luni de la data inregistrarii,va rog sa-mi spuneti ce pot face,unde pot merge sa rezolv aceasta problema?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:17, 25 Mai 2016
Vi s-a dat raspuns in acest topic :
www.avocatnet.ro/content/for...

p.s.
Acest topic se va inchide. Daca mai aveti nelamuriri puteti sa le postati in topicul unde ati scis initial problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Ralys83 Ralys83 Buna ziua. Am o întrebare, va rog. In Iunie 2016 mi-am dat demisia (unde aveam o vechime de 7 ani). Am fost angajata la o firma cu 2 ore pe zi însă la un ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala dumitruciornei dumitruciornei buna ziua , am 56 de ani si de aproximativ 10-15 ani sufar de hipertensiune arteriala si diabet tip 2 . incepind din acest an am fost diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare ore lucrate sambata si duminica pusu pusu Pentru orele lucrate sambata si duminica intr-o institutie publica ( considerate repaus saptamanal) cate ore se acorda recuperare? Se acorda un numar dublu ... (vezi toată discuția)