avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... cumulul de functii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

cumulul de functii

hi,
sunt consilier de evaluare examinare (functionar public)-angajata in cadrul unui minister, pot sa fiu in acelasi timp angajata cu contract de munca (2 ore) la un PFA -specialitate design ca, consilier juridic (eu fiind inregistrata la uniunea consilierilor juridici ca fiind debutant suspendat) pentru a-mi face stagiul de 2 ani pentru a da examen la uniune pentru consilier juridic definitiv)?
mentionez ca sunt absolventa a facultatii de drept (5 ani) -universitatea titu maiorescu,a masterului de drept penal si a masterului de drept civil si drept procesual civil aprofundat, in derulare, nu reusesc sa lucrez in cadrul ministerului in domeniul juridic desi imi sunt recunoscute studiile si vreau sa devin consilier juridic definitiv.:

Alte discuții în legătură

Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)
Terminare studii facultate privata - dezavantaj la angajare? andr2 andr2 Salutare! Am o mica dilema..de fapt, e destul de mare...:) Am 22 de ani, sunt absolvent al unei facultati de stat, urmez un masterat la ASE si sunt ... (vezi toată discuția)
Ce master sa aleg? jason jason Buna ziua! As dori cateva sfaturi referitoare la dilema mea :) In vara aceasta termin Dreptul (4 ani) si intentionez ca, dupa examenul de licenta sa dau ... (vezi toată discuția)