Luxie a scris:
E adevărat că am văzut anunţuri care specifică: absolvenţi ai unei facultăţi de drept, de stat! Dar în fine, care minus? Că nu îl văd. Era acu câţiva ani vorba că facultăţile unde examenele se iau greu sunt mult mai bune şi ies studenţi mai buni. ªi mai terminaţi psihic :giggle: aş spune eu. Dar asta nu făcea decât să crească facultatea în ochii altora, nu neapărat studenţii. De ce? Că îşi iau licenţele la un semestru, două de la terminare din cauza restanţelor. Până când vor pune ei mâna pe diploma de licenţă, cei de la particular se vor fi angajat deja, sau măcar dobândit ceva experienţă.
Afirmatiile pe care le faceti dvs.,
luxie, sunt gratuite.
Daca in privinta bolilor psihice trebuie sa se pronunte numai persoanele de specialitate, in privinta restantelor eu as fi o sursa de dezamagire pentru dvs.,
daca mi-as propune... nimic. :wassat:
@andr2
Este pentru prima oara cand aud ca absolventii facultatilor de stat sunt preferatii angajatorilor.
Eu am terminat in 1994 Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti si nu am remarcat ca vreunul dintre angajatorii mei sa fie impresionat de acest lucru.
De fapt, nu m-a intrebat nimeni, niciodata, daca am terminat facultatea la stat sau nu.
In fond, cine vrea sa invete invata oriunde.
Bafta! :)
Consilier juridic,
Gabriela Pintea