avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ROVIGNETA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ROVIGNETA

BUNA ZIUA!in 2012 am cumparat o masina din alt judet.... nu am radiat-o...in comuna ce locuiesc trece 1DN unde e nevoie de rovigneta si am fost prinsa de acel dispozitiv...logic,amenda a plecat la vechiul proprietar...dumnealui a fost chemat la judecatorie ptr a demonstra ca a vandut masina...Ce se va intampla cu mine?eu stiam ca daca domiciliezi in loc. pe unde trece DN pe acel segment nu esti obligat sa scoti rovigneta... cred ca singura vina e ca nu am radiat-o desi politia m-a tot oprit dar fara a/mi spune nimic legat de radiere..DATI..MI un raspuns va rog ...am sanse sa scap de amenda?mii de multumiri...:(
Cel mai recent răspuns: Ciprian Maftei , Consilier juridic 14:58, 5 Aprilie 2013
Tariful de utilizare nu se aplică pentru sectoarele de drumuri naţionale aflate în interiorul reşedinţelor de judeţe şi al municipiilor, între indicatoarele rutiere de intrare/ieşire în/din acestea, deci nu are nicio legatura faptul ca lociti intr-o localitate prin care trece DN, atata timp cat acea localitate nu este municipiu sau resedinta de judet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie rovinieta pe un drum national care trece printr-o localitate? sebastians sebastians Buna ziua, Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea intrebare : Este obligatorie rovinieta pe un drum national, daca DN-ul trece printr-o ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa detii rovinieta? bogdan2512 bogdan2512 BUNA ZIUA, Am primit in data de 25-03-2011 o instiintare de plata la un proces verbal de constatare ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta. tzuku51 tzuku51 Am fost depistat de ap.foto fara rovigneta si am primit acasa pv-ul aferent. In pv scria ca am circulat fara rov. pe DN71,km...+...m. Acest aparat este insa ... (vezi toată discuția)