Azi am întrebat la finante dacă se poate depune declaratia 230 la finante cu împuternicire nelegalizata pentru ca in codul de procedura fiscala spune;În relaţiile cu organul fiscal contribuabilul poate fi reprezentat printr-un împuternicit.
Conţinutul şi limitele reprezentării sunt cele cuprinse în împuternicire sau stabilite de lege,după caz; si nu pot sa înteleg de ce nu primesc împuternicirea ne-legalizata pentru depunera declaratie 230 care pana la urma esti o cerere care administratia finantelor .
Depuneti Declaratiile 230 fara nici o imputernicire. Pentru depunere nu este nevoie de imputernicire deoarece depunerea se poate face si prin posta si se poate depune de catre oricine, fara a fi nevoie sa se depuna de catre persoana care a completat Declaratia 230
Eu prin baietelulu meu bolnav ( cu handicap) am intrat int-o asociatie si am primit mai multe declaratii 230 si astazi 11.04.2013 am fost la finante TIMISOARA si au spus ca trebuie si impuernicire pe linga declaratie(declaratia noua),dar nu trebuie legalizata la notar, daca aveti un model de declaratie va rog sa ma ajutati la adresa de email: lecjeni@yahoo.com
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Declaratie 230
dianamitru
Cine imi poate explica care e faza cu imputernicitul? Cine pe cine imputerniceste si de ce? Daca deja am completat declaratia model vechi trebuie sa o mai ... (vezi toată discuția)
Completare d097
Loryt
Trebuie sa completez D097 pentru TVA la incasare si nu prea inteleg ce trebuie sa trec la imputernicit. Ma ajuta cineva? Trebuie sa fac o imputernicire pentru ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.