avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... DECLARATIE 230
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

DECLARATIE 230

Cine imi poate explica care e faza cu imputernicitul? Cine pe cine imputerniceste si de ce? Daca deja am completat declaratia model vechi trebuie sa o mai completez o data pe asta noua, cealalta nefiind inca depusa la finante.
Cel mai recent răspuns: AnitaM , utilizator 17:32, 11 Martie 2012
Nu vad nici o rubrica de imputernicit pe aceasta declaratie...la ce va referiti?
Se completeaza ultima versiune a declaratiei, versiune pe care o gasiti si la Administratie sau la declaratii fiscale de pe site-ul ANAF

[ link extern ]
In noul formular este punctul IV care nu era.
Se refera la acel imputernicit desemnat de contribuabil pentru a-l reprezenta in relatia cu administratia. Daca nu ati imputernicit pe nimeni, nu completati acel capitol.
Am si eu o neclaritate in legatura cu declaratia 230...In instructiunile de completare a formularului, punctul 2 (termen de depunere) sunt trecute urmatoarele: declaratia se poate depune la organul fiscal în a cărui rază  teritorială  contribuabilul are adresa unde îşi are domiciliul sau la organul fiscal în a cărui rază  teritorială  se află  sursa de venit (firma).

Parintii mei au domiciliul si lucreaza in Satu Mare si doresc sa sustina cu cei 2% o entitate nonprofit din Timisoara. Eu ma voi ocupa de completarea cererii si mi-ar fi mai usor sa o depun la organul fiscal din Timisoara. De asemenea am reusit sa conving mai multi prieteni din alte judete sa doneze cei 2% acestei entitati din Timisoara, insa cu conditia sa trimit eu actele la locul potrivit... Chiar nu o sa se accepte declaratiile depuse la oficiul fiscal din Timisoara daca nu au domiciul sau nu lucreaza la o firma din acest oras?

Sau in acest caz se completeaza punctul 4 cu imputernicitul?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redirectionare 2% din impozitul pe venit catre ong din alt judet AnitaM AnitaM Am si eu o neclaritate in legatura cu declaratia 230...In instructiunile de completare a formularului, punctul 2 (termen de depunere) sunt trecute urmatoarele: ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean roman cu domiciliu in strainatate ikebana ikebana Care sunt modalitatile si formele legale de angajare a unui cetatean roman cu domiciliul in R. Moldova? Cetateanul are numai pasaport romanesc nu si buletin si ... (vezi toată discuția)
Documente anairam2807 anairam2807 Declararea Punctului de lucru la administratia fiscala?????? Asa este? Daca da -Ce trebuie sa fac pentru a intra in legalitate? (vezi toată discuția)