avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ca persoana juridica am dreptul de a posta diferite ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ca persoana juridica am dreptul de a posta diferite anunturi pe usile, geamurile unei intitutii publice ?

Ca persoana juridica am dreptul de a posta diferite anunturi pe usile, geamurile unei intitutii publice cu ar fi primaria unei comune, daca da care sunt conditiile ; daca NU care sunt pedepsele .

Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 15:22, 6 Aprilie 2013
Nu puteti afisa nimic in spatii publice fara acordul primariei respective. De regula, afisajul stradal si/sau in orice alta forma este reglementat prin hotarare a consiliului local, amenzile contracentionale fiind, de asemenea, stipulate in acestea. Constatarea contraventiilor si aplicarea amenzilor contraventionale cade in sarcina primariilor, respectiv a politiei locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afise in scara blocului DumiAnd DumiAnd Buna! As dori sa stiu daca este ilegal sa lipesti afise in scara blocului si ce pot pati (din punct de vedere legal) cei care fac aceasta. Multumesc! (vezi toată discuția)
Reglementari legale cu privire la publicitate prin afisare de banere janapress janapress buna ziua vreau sa deschid o intreprindere familiala in mediu rural activitatea - comertul cu amanuntul. dupa cum se spune publicitatea este sufletul ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru afisaj stradal maziluflorin maziluflorin Am pus un un mic anunt sub forma de fluturas prin care ,anuntam ca un membru al familiei mele aflat in strainatate isi vinde garsoniera. Anuntul continea ... (vezi toată discuția)