avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Relatie nefireasca-adulter-furt intre soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Relatie nefireasca-adulter-furt intre soti

Buna Ziua ,

Va prezint situatia din cadrul familei mele pe care sincer nu stiu cum sa o incadrez juridic. In fapt este vorba de parintii mei unul in virsta de 65 de ani ( tata )si celalat de 62 de ani ( mama) . Totul a plecat de la faptul ca acum aproape 3 ani de zile parintii mei au luat in chirie o fata ce se afla in acea perioada in anul terminal de liceu. La data venirii in casa parintilor fata avea 18 ani impliniti . Intrucit eu nu locuiesc cu ei fiind plecata din acel oras in momentul in care am nascut mama mea a venit sporadic la noi sa ma ajute cu copilul, fapt ce a ajutat la formarea unei relatii intre tatal meu care are 65 de ani si fata ce era in gazda la acea vreme 18 ani . Ne a fost f greu sa credem acest lucru insa au fost surprinsi in nenumarate rinduri in fapt relatia adulterina si nefireasca fiind data in vileag. Ca prima ( dupa ce a plecat din casa parintilor ) masura m-am deplasat la parintii ei si le am spus cum stau lucrurile , au ramas uimiti insa din cauza faptului ca tata meu i a sunat si le a spus ca mama mea este geloasa si nebuna trimitind la diferenta de virsta de 45 de ani dintre ei parintii fetei nu ne au crezut . Ulterior in luna aceasta a fost surprinsa de nou de mine si mama mea in casa intretinind un raport sexual cu tatal meu . De nervi am tras o de cap si am scos o afara moment in care ea s a dus la politie, i am facut poze si le am spus parintilor ei ca acum avem dovezi insa acestia au spus ca ne dau in judecata pe motiv ca le am batut fata . Politia a respins plingerea fetei insa l a chemat pe tatal meu care a recunoscut relatia intr o declaratie fata recunoscind la fel relatia mentionind ca il iubeste .
Cum putem stopa legal aceasta relatie, fata aceasta l a prostit pe tatal meu acesta a facut credite si i a platit taxele la facultate, ea de fiecare data cind a fost la noi in casa a luat diferite lucruri .
Va rog mult sa imi dati o sugestie intrucit nu stim cum sa procedam . Putem merge pe inf de furt si instigare la furt din partea parintilor ei care nu au luat nici o masura ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: augustus1976 , utilizator 12:50, 28 Aprilie 2009
Fiti va rog mai explicita nu am inteles ce a furat?
Din pacate , fata , intrucat este majora , poate dispune de propriile decizii. La fel si tatal dvs , numai acesta poate hotari daca doreste continuarea relatiei cu mama dvs sau cu aceasta domnisoara.
Nimeni nu poate constrange vreo persoana sa aiba o anumita conduita
, daca nu s-au sustras bunuri , nu putem discutam despre furt ....
Nu se retin cerintele constituite ale infractiunii de inselaciune , sau ale celei de santaj.
Daca mama dvs hotaraste ca aceasta relatie este una defectuoasa si nu poate accepta prezenta situatie, impacarea nu mai este posibila , atunci se poate adresa instantei de judecata in vederea desfacerii casatoriei prin divort din culpa exclusiva a sotului
Succes.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Februarie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Relatie nefireasca? Adulter? Furt? Nimic din toate acestea nu se poate retine din ceea ce ati relatat.
In ceea ce priveste infractiunea de adulter aceasta a fost abrogata din Codul Penal
Buna Ziua ,

Cind am spus relatie nefireasca m-am referit strict la diferenta de virsta dintre cei doi el are 65 de ani si ea are 21 ? Apreciati ca e o relatie < normala > ? Este o diferenta de 45 de ani intre ei . Este evident faptul ca fata urmareste casa parintilor si in relatia respectiva nu exista iubire. Doar in cazul in care ea ar fi gerontofila ! Ea este foarte saraca de acasa locuiesc intr o casa formata dintr o camera si un hol . Doar tatal lucreeaza . A furat din casa parintilor plapume, lenjeri, diferite obiecte de imbracaminte de ale mamei ( cizme, paltoane).
Sa inteleg ca nu putem face nimic ? Sa dea mama divort sa se imparta casa ( 6 camere -vila si teren aferent ) ea sa il prosteasca in continuare ca ulterior sa l paraseasca si tot noi sa fim nevoiti sa l primim ? Sincer nu e o solutie corecta .

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi recuperez copilul bysky bysky In primul rand vreau sa ma scuz pentru ca va deranjez in week-end cu problemele mele dar am ajuns la capatul puterilor... as dori sa ii intentez divort ... (vezi toată discuția)
Divort in caz de adulter claudiu1001 claudiu1001 Buna ziua. Ma intereseaza ce se poate intampla in cazul unui divort pe caz de adulter. E vorba despre o mama ce a inaintat divortul impotriva sotului din cu ... (vezi toată discuția)
Poate tatăl copilului să mi-l ia din cauză că practic prostituția? Mihaela2114 Mihaela2114 Buna seara. Am o poveste lunga, dar am sa incerc , sa o scurtez. Am 2 fete din prima casatorie si un baiat de 4 ani din a 2 casatorie. Am trait 12 ani cu ... (vezi toată discuția)