Buna Ziua ,
Ma vad nevoit sa dau anumite detalii legate de asa numitele aspecte nevralgice.
1. Da, parintii pot spune ca au fost o familie instarita ( la ce datorii s au acumulat in prezent de catre tatal meu nu as m ai putea spune acelasi lucru ) . De ce au inchiriat o camera? din simplul motiv ca o suma de bani venita lunar in plus nu prisoseste nimanuii, dimpotriva. In momentul cind ai o anumita stare materiala nimeni nu te poate opri sa o sporesti. Dar concert au inchiriat pt a achita mult mai usor un CAR contractat in vederea efectuarii unor renovari ( gresie faianta etc ).
2. Nepriceput nu as putea spune dimpotriva insa se vede faptul ca virsta pe care o are nu il mai ajuta sa fie la fel de dibaci sa spun asa. Trebuie sa punctez un lucru el in prezent locuieste singur ( mama fiind venita la noi pt a ne ajuta cu copilul ) . Era lesne de inteles ca vecinii au vazut vizitele dese ale fetei care a stat in gazda toate efectuate in lipsa mamei adica in timpul saptaminii cit ea este la noi . In momentul in care ai chei de la casa si esti anuntat ca persoana in cauza a venit e asa greu sa fie surprinsi in flagrant ?
3.Parintii ei apreciez ca o sustin in aceasta relatie atita vreme cit noi am adus la cunostinta acestora relatia aceasta si ei nu au facut nimic in acest sens dimpotriva au proliferat amenintari la adresa noastra ca ne vor da in judecata ca le am batut fata ( a tras o mama de cap cind a surprins o ).Oare citi parinti din aceasta lume se bucura cind fata lor de 21 de ani isi incurca tineretea cu un mos casatorit de 65 de ani ? In plus ce parinte nevoias dar cu moralitate integra nu isi pune semne de intrebare cind vede ca fata lor fara sustinere financiara de acasa isi permite sa achite taxa de scolarizare la facultate, sa achite c/v chirii lunare , sa isi cumpere telefoane de ultima generatie, plasma, obiecte de mobilier ....si exemplele pot continua . Ce slujba si-ar putea gasi aceasta fata atit de bine platita in conditiile in care ea nu are studiile superioare finalizate ?????
Pentru a conchide la acest topic apreciez ca in speta se poat formula totusi o actiune penala sub aspectul savirsirii infractiunii de furt si prostitutie din partea ei si pt instigare la furt si prostitutie fata de parintii ei. Sunt suficiente elemente ce pot contura indeplinirea elementelor constitutive ale celor doua infractiuni. ( Prostitutia nu se practica doar la marginea sosele !"!!!!!!i) .
Fata de tatal infidel se poate formula o plingere pt furt intre soti cum bine spune si utilizatorul trop _doi.
Multumesc ,
Prostituia , infractiune de obiect ,nu se retine.De asemenea , nu se poate retine nici o infractiune cu privire la viata sexuala.
Daca au fost sustrase bunuri care fac parte din comunitatea matrimoniala , putem discuta de un furt intre soti , sanctionat la plangerea penala prealabila , introdusa in termen de 2 luni de la data actiunii ilicite.
Am putea retine si instigare la infractiunea de furt...instgator fiind aceasta domnisoara...
Buna Dimineata,
Revin cu amanunte legate de speta postata pe acest forum. Din pacate lucrurile au degenerat in rau . Tata infidel incontinuare neaga relatia pe care o are cu aceasta fata de 20 de ani fata de noi membrii familiei luindu i apararea chiar ( evita orice discutie , nu sta la dialog ) , desi la ploitie cind s a facut plingere au recunoscut amindoi ,n plus dupa cum spuneam au fost prinsi in flagrant . Plingerea la politie a fost facuta si nu s a ales nimic din ea . Dimpotriva drept razbunarea cind s a intors mama acasa si a gasit toate hainele taiate si arse cu luminarea, intrebat fiind ce s a intimplat neaga absolut orice, ba mai mult a spus ca daca ne am legat de ea drept razbunare s a razbunat si ea ( vecinii au vazut cind a fost ea venita )
In ultima vreme pleaca cu saptaminile de acasa, efectiv pleaca din casa si nu spune unde, inclinam sa credem ca se duce la ea la Iasi . Am contactat din nou parintii fetei si i am rugat sa intervina vorbim totusi de o studenta de 20 de ani , drept rasplata ne am ales cu injuraturi si invective la adresa noastra . In ultima vreme au mai iesit la iveala alte credite contractate de tatal meu.In plus ea da mesaje de amenintare ca se va casatorii cu tata ceva la modul ( tatal tau adica iubitul meu ...se va muta cu mine ). Daca mama va da divort nu facem altceva decit sa ii inlesnim drumul spre jumatate din casa ...ceea ce si urmareste defapt .
Stau si va intreb oare nu putem face nimic impotriva acestor oameni , daca tatal meu e batrin si inclin sa cred ca la cei 65 de ani este o victima in fata < farmecelor unei fete de 20 de ani > sa lasam lucrurile asa , legea nu ne ajuta ..efectiv fiinta aceasta va stoarce tot ce va putea ...si cind nu va mai avea ce ..il va abandona. Aici nu e vorba de iubire e strict vorba de parte materiala .
O plingere pt infractiunea de distrugere sau ceva .
Va rog ajutati ma cu o incadrare juridica .
Sincer nu stim cum sa mai procedam .
Va multumesc ,
Am citit cu atentie tot ceea ce v-au raspuns colegii. Intr-adevar, din pacate , aici discutam despre faptele unor persoane adulte , responsabile . Faptul ca tatal dvs. continua sa nege , desi a fost prins in ,,flagrant", constituie doar un tertip specific barbatilor infideli. Insa, nu are vreo relevanta daca neaga ori recunoaste , decat in cazul in care parintii dvs. vor ajunge la divort.Din pacate, infractiunea de adulter este dezincriminata de ceva timp, Fata este majora, chiar in conditiile in care aceasta o face pt a obtine bani , si poate constitui tot o forma de prostitutie, ea n u poate fi trasa la raspundere in aceste conditii, aici nu se merge pe prezumtii( ca ea se prostitueaza ori ca cei 2 se iubesc) , vorbim despre lege si nu despre morala .In aceasta speta, desi lucrurile par cumva incalcite si deloc firesti, totusi , intalnim la fiecare pas asa ceva. Ceea ce puteti face , intr-adevar, o plangere pt distrugere ( deoarece tatal i-a rupt si ars hainele mamei dvs.) .I n afara de aceasta , daca lucrurile vor degenera sai mai rau, s-ar putea finaliza cu u n divort iar mama dvs. ar avea toate probele necesare i n a demonstra vinovatia paratului.Insa, asa cum ati afirmat, acest divort i-ar avantaja chiar pe cei 2,,indragostiti", deoarece , in urma partajului ei s-ar alege c u ceva avere , lucru ce le-ar fi favorabil. Consider insa ca, daca dvs. , cei care suferiti de pe urma acestei aventuri amoroase , veti avea suficienta rabdare, usor, lucrurile pot reveni pe fagasul normal. Aceasta tanara nu isi va ingropa tineretea alaturi de un om in varsta, iar el , se va intoarce spasit in sanul familiei:)
Buna Ziua ,
Hainele au fost distruse de ea nu de el .