avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Constituire PFA sau II comercializare haine second-hand
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Constituire PFA sau II comercializare haine second-hand

buna seara
as avea nevoie de un sfat, o indrumare.
impreuna cu inca o persoana am dori sa deschidem un magazin de haine second hand.
prima intrebare, ce ar fi trebui sa infiintam un PF sau II ?? avand in vedere ca suntem 2 persoane, noi vom fi si angajati. aproximativ cat ne-ar costa actele? casa de marcat....
care sunt etapele de urmat?? ce ar trebui sa facem pt prima data?
marfa pe care o detine cealalta persoana (1 tona) nu are acte pe ea , se poate face ceva in acest sens? are doar certificat de dezinsectie si sterilizare ...

multumesc frumos.

Cel mai recent răspuns: dacicus1 , utilizator 23:02, 6 Aprilie 2013
daca nu ai acte de provenienta a marfii intri la evaziune fiscala, se confisca marfa si in cel mai fericit caz se face si dosar penal.
Scapa de marfa si apoi te invatam cum sa iti faci si firma.:hammer:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Second-hand mimi09 mimi09 Buna ziua ! As dori sa imi deschid un magazin de second-hand . As vrea sa stiu daca cu asociatie familiala pot vinde aceste haine ,ce fel de acte imi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Comercializare marfa din donatie dtflorentina dtflorentina Am o firma I.I. cu codul Caen 5250 Comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine si vreau sa stiu daca pot vinde haine sau obiecte second ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand mateiadriana mateiadriana ce i-mi trebuie sa deschid un magazin second hand (vezi toată discuția)