avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general second-hand
Discuție deschisă în Contabilitate în general

second-hand

Buna ziua ! As dori sa imi deschid un magazin de second-hand . As vrea sa stiu daca cu asociatie familiala pot vinde aceste haine ,ce fel de acte imi trebuiesc si daca pot cumpara hainele inainte de a avea firma ! Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: mimi09 , utilizator 11:48, 8 Februarie 2012
1.Da
2.Acte de infiintare a asociatiei si diverse avize conform cu activitatea desfasurata.
3.Nu (actele de provenienta ale marfii trebuie sa fie pe numele asociatiei)
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire pfa sau ii comercializare haine second-hand mami2 mami2 buna seara as avea nevoie de un sfat, o indrumare. impreuna cu inca o persoana am dori sa deschidem un magazin de haine second hand. prima intrebare, ce ar ... (vezi toată discuția)
Activitati economice pe ong CiobanuEma CiobanuEma Buna ziua! Am infiintat de cateva luni un ONG, mai exact o Asociatie, si as vrea sa stiu daca pot sa deschid un magazin cu haine SH , trimise de un sponsor din ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl mihai ionescu mihai ionescu Buna seara, am oportunitatea de a incepe o afacere cu distributie de haine second-hand, in sensul preluarii marfii de la importator -din tara - si livrarii ... (vezi toată discuția)