avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ipoteca Prima Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ipoteca Prima Casa

Se poate muta ipoteca de pe un imobil (apartament) cumparat prin Prima Casa , pe un alt imobil, dupa perioada minima de 5 ani (dupa care imobilul cumparat prin Prima Casa se poate instraina) ? Mentionez ca al 2- lea imobil pe care se doreste mutarea ipotecii are o valoare mai mare decat primul
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 13:33, 7 Aprilie 2013
Cu acordul Bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare ipoteca la prima casa e-daniel90 e-daniel90 Buna ziua, Am o nelamurire si spre sa ma puteti ajuta. Am cumparat un apartament prin programul Prima Casa, Intre timp mi-am facut o casa. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare incheiat intre parinti si copii doms doms speta: varianta 1. parintii ies la pensie si vor sa se mute din localitate. intentioneaza sa achizitioneze o casa la tara. Ca sa obtina banii pentru ... (vezi toată discuția)
Transfer ipoteca alinaiulia alinaiulia Situatia mea sta in felul urmator: din banii pe care i-am avut economisiti si cu ajutorul parintilor care au luat un credit am cumparat un apartament. Creditul ... (vezi toată discuția)