avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA II platitoare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

II platitoare TVA

Ne-am infiintat in luna martie si abia pe 29 .03 am primit codul de platitori de TVA, in acest caz nu putem deduce TVA-ul aferent facturilor de achizitii primite inainte de data de 29.03? Trebuie sa depunem declaratiile 300 si 394 pentru primul trimestru? Se pot depune doar on-lline?
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2013
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:41, 7 Aprilie 2013
Raspuns doar pentru partea de depunere declaratii 300 si 394. Ele se pot depune si direct la chiseu, pe CD si tiparite in doua exemplare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit firma noua rebecavalentina rebecavalentina Dragii mei, va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am o firma nou infiintata. In luna septembrie sunt taxele onrc si notar, depunere capital social. ... (vezi toată discuția)
Declarația 300 si 394 depuse greșit. le pot anula? Petrovic Petrovic Sunt PFA în sistem real, plătitor de TVA, cu perioada fiscală trimistrială. În mai acest an depus o declarație 300 și 394 pentru ianuarie 2020 (anul ... (vezi toată discuția)
Bonuri de combustibil si d394 alinafay_bv alinafay_bv 1. Deducerea TVA de pe bon Deducerea TVA de pe documentului justificativ bon (fara factura) se poate face daca: • valoarea bonului inclusiv TVA este ... (vezi toată discuția)