avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... O garsoniera la demisol in bloc construit in 2012 ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

O garsoniera la demisol in bloc construit in 2012 avand destinatie de spatiu pt locuit poate fi cumparata de firma avand destinatie spatiu pentru depozitare si punt de lucru ?

O garsoniera la demisol in bloc construit in 2012 avand destinatie de spatiu pt locuit poate fi cumparata de firma avand destinatie spatiu pentru depozitare si punt de lucru ? Doresc sa cumpar o garsoniera sau un spatiu comercial cu fonduri nerambursabile, spatiu comercial nu am gasit la 20000 euro in Bucuresti si m-am gandit la o garsoniera dar nu trebuie sa fie spatiu de locuit. Care este procedura ? Se poate schimba la primarie ? Sa nu mai fie spatiu de locuit ,sa ii schimbe destinatia ? Eu o voi cumpara pe firma si presupun ca proprietarul trebuie sa ii schimbe el inainte destinatia. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 18:16, 8 Aprilie 2013
intregul bloc ( imobil ) are destinatia de locuinta, sigur ar putea exista poate la parter spatii cu destinatie comerciala, depinde de la caz la caz, dar nu puteti schimba destinatia apartamentului, atat deschiderea unui punct de lucr ori declararea sediului social impun ca cerinta acordul vecinilor si asociatiei reprezentata de presedinte.
Detalii despre subiect gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene nerambursabile organizari evenimente ZenPlusAgency ZenPlusAgency Va salut! Dupa cum se poate observa sunt interesat in accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru organizari evenimente. Sunt un tanar intreprinzator ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinație imobil Floryn1992 Floryn1992 Buna ziua, intenționez sa cumpăr o garsoniera intr-un bloc aflat in construcție( P+3) la parter, (garsoniera are si intrare separată + terasa si curte in ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea acordului tuturor coproprietarilor juridic dana juridic dana Va rog o indrumare pentru situatia urmatoare: Un imobil a fost construit cu urmatoarea destinatie: demisol si parter cu destinatia de spatii comerciale, ... (vezi toată discuția)