avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... calomnie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

calomnie

Am fost dat in judecata pentru calomnie pentru urmatoarea afirmatie:

"nu cred ca e vorba de "pile" ci de "malai". Fata a dat ... Si acum a primit... atunci nu dadu-se... Banuiesc ca a dat malaiu ca sa plece in Anglia dar dat fiind faptul ca i-am facut sesizare la Ambasada si sansele erau mici sa obtina viza i-au dat in compensatie acest post! Nu am probe in acest sens e doar o banuiala! Cert este ca au incalcat legea! "

Aceasta afirmatie am post-o pe o pagina de internet pe un forum si am fost intrebat despre ce cred eu. La dosar se afla tot ce am scris pe acel site! Imi da-ti ceva sfaturi sa ma apar?

Domnisoara spune ca am calomniat-o si ca am acuzat-o ca a dat spaga... Eu doar mi-am spus punctul de vedere fiiind intrebat.

Poate ma ajutati si ce e de facut .... Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 22:40, 14 Aprilie 2005
Sebi77 mă bucur să te găsesc şi pe acest forum. Te salut !
Nu prea pricep despre ce este vorba?
O cunosteai pe donsoara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)
Nu stiu pentru ce fel de viza sa aplic... ElenaHellen ElenaHellen Buna ziua...as vrea sa imi prezint si eu situatia,cu speranta ca voi primi ceva sfaturi utile.. In luna Ianuarie m-am inscris la o agentie Work and Travel,in ... (vezi toată discuția)