avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Domnului Jocandi Causa
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Domnului Jocandi Causa

ma simt dator sa va spun cu toata consideratia, ca apreciez munca benevola pe care o faceti in acest forum , ca raspunsurile dumneavoastra si a celorlalti specialisti ne sunt de un real folos . poate disperarea situatiei in care ne aflam ne face sa fim nerabdatori, in nici un caz ironici, uitand ca timpul dv liber il puteti folosi altfel ,nu sfatuindu-ne pe noi.
imi ridic palaria in fata OM-ului . multumesc . =D>

Alte discuții în legătură

1.000 de experiente avocatnet.ro. ajuta si tu! Alin Popescu Alin Popescu Ajutati-ne sa strangem 1.000 de pareri / experiente despre Avocatnet.ro. Cu aceste texte vom intampina in viitor oamenii care vor sa se inscrie in site si care ... (vezi toată discuția)
De ce nu se raspunde la toate intrebarile? danfilipov danfilipov -- se pare ca solicitantii sau persoanele care cauta un reaspuns corect nu prea au noroc sau cunostintele persoanelor care administreaza acest site nu sint ... (vezi toată discuția)
"multumesc" -un cuvant mare, pentru fiecare om. Ioanamra Ioanamra Sunt noua in comunitate si din dorinta de a o cunoaste mai bine, am \\"rasfoit\\" putin forumurile. Am descoperit ingrozita un topic despre cuvantul ... (vezi toată discuția)