ANGAJATORUL a completat rubriciile cu pixul unde era goluri din cite am inteles ca contractele se redacteaza pe calculator la SALARIU angajatorul a scris 750 lei lucrez ca agent paza,apoi la alte elemente consecutive la rubrica a]sporuri... noaptea care nus muncii e completat dupa ce mia dat contractul de fata cu mine nu a completat aceasta rubrica e completat cu o alta pasta de pix in situatia asta ce se face noaptea se lucreaza in paza.
IN caz ca ma penalizeaza ilegal din salariu cind numai imi prelungeste contractul ca sa il pot reclama la ITM pe chestia asta nu este secret de servici sa fiu dat in judecata de angajator acesta e un stres ce face el cu raspunderea a 2 posturi.
Sincer sa fiu , nu mai inteleg nimic din ce doriti dvs. Vreti sa reclamati angajatorul ca nu va prelungeste c.i.m.
Daca doriti reclamati-l si nu mai reiterati povestea aceasta de nu stiu cate ori ca aveti doua posturi si sunteti platit pentru unul.
ANGAJATORUL mia spus daca am lucrat pe 5,6 mai de pasti luna IUNIE sint in libere dar si platit si trebuie sa lucrez 13 ture a 12 ore aici el se i8ncadreaza in nr de 168 ore sa primimesc salariul la fel.ATUNCI nu am cum sa primimesc salariu mai mic.