avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum demonstrez ca nu am venituri?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum demonstrez ca nu am venituri?

Am un proces civil cu un hotel , cu o taxa de timbru mare pe care doresc sa o reduc sau esalonez, cum sa procedez?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:41, 8 Aprilie 2013
Solicitati oficial la autoritatea fiscala responsabila domiciliului dvs ,sa elibereze certificat fiscal
Formulati cerere de acordare a ajutorului public judiciar sub forma scutirii/reducerii/ esalonarii taxei de timbru, va trebui să anexați inscrisuri doveditoare ale veniturilor dvs. si ale familiei dvs., precum si dovezi cu privire la obligatiile de întreținere sau de plată pe cale le aveți. De asemenea, cererea va trebui sa fie insotita si de o declaratie pe propria raspundere a dvs. in sensul de a preciza daca in cursul ultimelor 12 luni ati mai beneficiat de ajutor public judiciar, in ce forma, pentru ce cauza, precum si cuantumul acestui ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire taxa timbru kristina_ro kristina_ro Buna seara, Umbla o vorba prin târg ca persoanele care locuiesc in străinătate nu plătesc taxa de timbru in cazul unui partaj judiciar între foști ... (vezi toată discuția)
Cerere ajutor judiciar ContSters333333 ContSters333333 Daca nu am venituri - si nu am - pot dovedi cu acte in regula , credeti ca instanta ma poate scuti de o taxa de timbru pe valoare . Nu am cum sa platesc nici ... (vezi toată discuția)
Obtinerea ajutorului public judiciar ContSters355039 ContSters355039 In cazul de fata , nu am venituri ( nici un venit , nimic ) . Cum procedez in vederea obtinerii ajutorului public judiciar , in vederea achitarii costurilor cu ... (vezi toată discuția)