avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Viza de turist pentru Canada
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Viza de turist pentru Canada

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca pot obtine viza pentru Canada in cazul in care nu am job(am inteles ca e un argument puternic ptr ei ca ma intorc in tara), dar am apartam. proprietate si un sot care ramane acasa..precizez ca vreau sa plec si cu copilul si ca fratele meu , care e acolo de 7 ani, se angajeaza sa ma intretina pe toata perioada vacantei...multumesc!

Alte discuții în legătură

Acordare viza sua coldmountain coldmountain Buna ziua tuturor. Am cunoscut pe cineva, roman plecat in SUA de 20 de ani, are cetatenie americana si canadiana, vine la vara in Romania si si-a exprimat ... (vezi toată discuția)
Avantajul de a fi si cetatean ungar constantinu constantinu In curand o sa primesc cetatenia maghiara am facut toate aceste demersuri pt a obtine pasaportul maghiar cu care am inteles ca nu ai nevoie de viza pt SUA ... (vezi toată discuția)
Cu copilul in canada cristinica11 cristinica11 As dori sa stiu daca pot iesi cu copilul minor din tara fara acorul expres al tatalui. Vreau sa merg in Canada, in vizita, o luna. Minorul are 3 ani, mi-a ... (vezi toată discuția)