avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot primii banii inapoi pe autorizatia de construire?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot primii banii inapoi pe autorizatia de construire?

Buna ziua. Am obtinut un teren in concesiune de la primarie pt care in momentul in care am depus proiectul pt casa, am achitat si taxa pe autorizatia de construire. Ideea este ca de la biroul de urbanism mi s-a transmis o scrisoare prin care sunt informat ca am depasit (cu o zi) termenul legal de un an in care trebuia sa depun documentatia pt autorizatia de construire, motiv pt care nu mi se poate emite autorizatie de construire si am pierdut terenul. Ok, am pierdut terenul dar cum ramane cu banii pe autorizatia pe care nu am primit-o? Nu ar trebui sa-i pot recupera? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Renuntare la teren primit in concesiune de la primarie (legea 15) ands1 ands1 Buna ziua. Am primit de la primarie un teren in concesiune pt construirea unei locuinte. Toate bune si frumoase, pana am ajuns sa ma lovesc de \\"sistem\\" . ... (vezi toată discuția)
Lege pt eliberarea autorizatie de constructie ektcib ektcib am depus documentatia pt eliberarea unei autorizatii de constructii pt o conducta de gaze naturale. precizez ca au trecut 45 de zile si inca nu am primit ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand expira un puz in baza caruia nu s-a construit nimic Andr@ Andr@ Buna ziua, Am o intrebare referitoare la ce se intampla cand expira un PUZ in baza caruia nu s-a construit nimic. Situatia este in felul urmator: - am ... (vezi toată discuția)