avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Poate constitui debit?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Poate constitui debit?

Buna ziua,
In perioada 01/01/11-31/12/12 sotia a fost in concediu pt crestere a copilului. In aceiasi perioada a avut un contract cu o societate de asigurari si sporadic a facut aceva sigurari ca agent de asigurari. Am primit o hartie de la AJPS prin care ne intreaba ce reprezinta sumele incasate de la societatea de asigurari. Va rog sa-mi spuneti ce se poate intampla.

Alte discuții în legătură

Obligatia de a plati hangavasilesorin hangavasilesorin Buna seara in perioada ianuarie 2010 noiembrie 2012 am fost in concediu de crestere a copilului pe langa aceasta am fost si colaborator la o firma de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil INDEMNIZATIECC INDEMNIZATIECC Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Am nascut in luna IANUARIE 2012, si in martie am depus actele pentru indemnizatie de crestere copil (n-am primit nici un ... (vezi toată discuția)
Suprapunere indemnizatie concediu maternitate cu indemnizatie crestere copil Ktin1 Ktin1 Buna ziua, Nu sunt lamurit daca este o problema ca am beneficiat eu de indemnizatie crestere pentru primul copil si sotia de indemnizatie maternitate pentru ... (vezi toată discuția)