avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Obligatia de a plati
Discuție deschisă în Executare silită

Obligatia de a plati

Buna seara in perioada ianuarie 2010 noiembrie 2012 am fost in concediu de crestere a copilului pe langa aceasta am fost si colaborator la o firma de asigurari si am primit de la AJPIS(agentia judeteana pentru plati si inspectie sociala) o decizie de a recupera o suma platita necuvenit cu titlu de indemnizatie crestere copil OUG148/2005 pentru perioada 01 12 2010 --31 12 2010 Rog lamuriri in aceasta situatie trebuie sa platesc sau pot sa ii actionez in instant.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:54, 27 Mai 2014
Nu aveti ce contesta, in perioada in care beneficiati de indemnizatie, nu e permis sa aveti alte activitati remunerate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflicte de munca - cci arianaferseta arianaferseta In 15.06.2010 copilul meu a implinit 2 ani. In data de 16.06.2010 am solicitat incetarea suspendarii contractului de munca. Cartea de munca este corect ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatia de crestere a copilului marinus_tl marinus_tl buna ziua ,asi vrea sa stiu cum se calculeaza indemnizatia,incepind cu 27.09.2012 sunt in concediu de crestere a copilului .Nu am primit inca decizia dar am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil INDEMNIZATIECC INDEMNIZATIECC Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Am nascut in luna IANUARIE 2012, si in martie am depus actele pentru indemnizatie de crestere copil (n-am primit nici un ... (vezi toată discuția)