avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Redare Teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Redare Teren

Buna ziua,
O Societate Comerciala, a inchiriat conform legii teren categorie de folosinta drum exploatare, de pamant pentru a face accesul la un obiectiv petrolier. Terenul apartine proprietarilor persoane fizice si Primariei. In ce masura Societatea Comerciala poate preda Primariei toata suprafata de drum construita, astfel incat Primaria sa se incarce in inventarul de bunuri cu imobilul nou construit, fara ca Societatea sa despagubeasca proprietarii privati in continuare pentru terenurile care au fost folosite la supralargirea drumului de exploatare (de la 4m la 7m).

Alte discuții în legătură

Inchiriere teren emilianconstantin emilianconstantin Am inchiriat 2500mp din o suprafata de 5000 mp la o socitate comerciala pentru activitati industriale si pe care s-a construit o instalatie si un drum de ... (vezi toată discuția)
Drum de exploatare agricola teren intravilan???? florinmihai68_42 florinmihai68_42 am un teren care pe o latura are un drum marcat in acte ca DE.Ce fel de drum este acesta ?Poate fi trecut terenul in intravilan si obtine autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Probleme certificat de urbanism ionutserban ionutserban Buna Ziua! In ultimele 2 saptamani am niste probleme destul de mari cu primaria dupa cum urmeaza. La inceputul anului am achizitionat un teren rezultat in ... (vezi toată discuția)