avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... brigada rutiera -apel112-
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

brigada rutiera -apel112-

buna. am fost sunata de un domn inspector principal X sa merg la brigada rutiera strada Logofatul, camera 57 (control intern) sa dau o declaratie despre un incident care s-a petrecut in urma cu 8 zile, in care, in urma agresarii asupra mea de catre un domn politist de la rutiera am apelat 112 si am povestit cum am putut eu mai bine cele intamplate. acolo a ajuns in cateva zeci de minute o alta echipa formata din 2 domni politisti, au constatat ce s-a intamplat, au spus ca nu e de competenta lor cazul meu si m-au indrumat sa fac plangere la parchet domnului cu pricina. Acest lucru nu l-am mai facut a doua zi avand in vedere ca era f putin probabil sa se probeze acest lucru si era cuvantul meu contra cuvantului domnului politist si am considerat ca nu-i cazul sa-mi complic existenta si am trecut cu vederea. Cu toate astea mi-au dat un avertisment verbal ca am abuzat de serviciie 112 (avertisment dat de colegul domnului care m-a agresat). Nu mai zic ca vroiau sa-mi dea chiar amenda ( :)) )
infine, intrebarea mea este, de ce aceasta declaratie? la ce folositoare? daca ma puteti lamuri, va sunt recunoscatoare. Sincer, mi s-a parut cam dubios domnul care m-a sunat sa ma cheme sa dau declaratie. dar totusi, pentru ce? o fi obligatoriu? sunt destul de incarcata cu facultatea si serviciul pe care-l am si n-as avea timp sa merg...

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am acrosat un pieton, cand acesta traversa prin loc ... SANTIER SANTIER Buna ziua! Am acrosat un pieton, cand acesta traversa prin loc nepermis. Acesta s-a dezechilibrat, a cazut apoi s-a ridicat, am avut un schimb de replici ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! Francesco20 Francesco20 As dori sa știu cât costa un set de analize consum substanțe psihoactive. Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Accident pieton pe culoarea rosie Mihai Iosneacu Mihai Iosneacu Buna seara, Acum cateva zile am accidentat un pieton el avand culoarea rosie, alergand pe trecere, eu avand verde. Am sunat la 112, la fata locului a ajuns ... (vezi toată discuția)