avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua!

As dori sa știu cât costa un set de analize consum substanțe psihoactive. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Francesco20 , utilizator 12:51, 17 Februarie 2020
Depinde de laboratorul unde le efectuati.
Le voi efectua la Inml Mina Minovici din București, am tot sunat la ei dar nu răspunde nimeni, voi mai încerca și mâine sa sun poate am noroc. Mulțumesc!
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
Mulțumesc mult! Eu am dosar penal pentru consum substanțe psihoactive și acum câteva zile m-a sunat un domn polițist de la brigada rutiera sa vin sa plătesc analizele, mai pe scurt după aproximativ 1 an de zile mi-a văzut cineva dosarul, iar în martie 2019 când m-au prins la volan cu substanțe psihoactive am vorbit cu o doamna procuror și a spus ca în aprox 2 săptămâni ma suna cineva și voi afla ce se va intampla ceea ce nu s-a întâmplat. Am încercat din nou sa sun la Inml și nu a răspuns nimeni, vroiam sa știu cât costa analizele acelea, dar mâine merg acolo sa le plătesc și sa vad ce îmi mai spune domnul polițist. Sper sa fie totul ok!
Nu este obligatoriu sa platiti dvs. analizele.
Politistul doar va poate propune acest lucru in conditiile in care acesta a cerut expertiza. Este de stiut ca fondurile sunt limitate. Poate fi o solutie pentru grabirea cercetarii penale daca dvs. acceptati plata.

Alte discuții în legătură

Permis retinut fara drept de circulatie Edwin12 Edwin12 Buna ziua , Acum doua saptamani mi a fost retinut permisul fara drept de circulatie , intamplarea a avut loc in Bucuresti , eu fiind din Constanta Eram ... (vezi toată discuția)
Permis recuperat , despagubiri Edwin12 Edwin12 \" Buna ziua , Acum doua saptamani mi a fost retinut permisul fara drept de circulatie , intamplarea a avut loc in Bucuresti , eu fiind din Constanta Eram ... (vezi toată discuția)
Permis reținut pe nedrept conf. art. 336 cp ''conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe''. cum îl pot recupera? TiberiuG1 TiberiuG1 Buna ziua. In data de 11.10.2017 am fost implicat intr un accident auto minor fara victime , la sosirea politiei rutiere am fost testat cu etilotestul ... (vezi toată discuția)