PetruF a scris:
Nu m-am lamurit exact ce acte trebuie sa anexez intampinarii, banuiesc ca copie dupa polita RCA de atunci, copie dupa talon, si buletin, altceva ce as mai putea adauga ? Atat presupun.
Pentru inceput sunt suficiente; probabil ca daca vor mai fi necesare si alte acte, o sa vi se comunice.
PetruF a scris:
Ei in viata lor nu vor vedea un ban de la mine, de aceea se numesc asigurari auto, imi e greu sa cred ca voi fii nevoit sa platesc vre-un ban, de ce mai am asigurare?
Eu zic sa nu fiti asa de sigur!
Oare sunteti sigur ca suma asigurata prin polita de asigurare este suficient de mare... oare pentru repararea daunelor nu a fost necesara o suma mai mare?
Adevarat: sunt multe discutii pe tema asta... dar, v-ati pus problema ca daca ignorati calitatea pe care o aveti in proces nu are cine sa faca discutiile in favoarea dvs.!!!
PetruF a scris:
Imi poate spune cineva cat ma poate costa o intampinare redactata de un avocat? o suma aproximativa nu vreau ceva concret pentru ca stiu ca difera de la un birou la altul.
Nu cred ca daca veti consulta in mod direct un avocat, o sa va sperie asa de tare onorariul perceput pentru redactarea unei intampinari.
Regulamentul forumului nu permite comunicarea de astfel de sume, in al 2-lea rand, onorariul este confidential intotdeauna; in al 3-lea rand, veti fi surprins sa constatati ca exista diferente de onorariu de la avocat la avocat atat de mari incat nici nu v-ati fi imaginat.
Cea mai buna solutie este abordarea directa a problemei dvs. cu un avocat. Oricum cheltuielile cu avocatul le veti recupera in instanta intrand la cheltuielile judiciare si pe care aveti dreptul sa le solicitati instantei.